HITTA HIT

I centrala Östersund, vid Östersunds skidstadion hittar ni oss. Från tågstationen är det cirka 5 minuter med bil och från flygplatsen cirka 15 minuter.

  • 070 – 678 75 66
  • info@arctura.se

Arctura Lunch
Tisdag – Fredag
11:00 – 14:00

Arctura Lodge har öppet året om.
Vid högtider kan vi ha speciella öppettider. Kontakta oss för detaljer.

OM OSS

55 meter upp i luften vid skidstadion.

Ackumulatortanken Arctura byggdes 2003 på skidstadion i Östersund. Arctura innehåller 26 miljoner liter hetvatten. En värmereserv som maximerar nyttan av värdefull elproduktion. Den tryggar fjärrvärmeleveranser och minskar behovet av olja samt fungerar som en viktig komponent för energiförsörjningen i regionen.

Den lysande fasaden och toppvåningen med restaurang 55 meter upp har gjort Arctura till ett landmärke och en attraktiv mötesplats.

Välkomna upp till en toppvåning med storslagen utsikt!

Vår ambition är att skapa en anläggning där både motionärer, företag och utövare på elitnivå kan trivas och utvecklas. Med ett unikt läge har vi möjlighet att ge en unik upplevelse för våra besökare. Konferenslokalen med utsikt mot storsjön och jämtlandsfjällen ger inspiration och möjligheter att vara kreativ. Med restaurang Arctura precis intill har vi ett unikt läge där vi skapar en miljö där du kan fokusera på arbete, träning och återhämtning samtidigt som du får njuta av god mat och dryck. Välkommen

VÄLKOMMEN TILL

LÄGENHETSHOTELL & KONFERENS i ÖSTERSUND